sunnuntai 31. elokuuta 2014

JYH valmistuu

Viimeinkin eilen sain pääteltyä muutamia jo aikoja valmistuneita töitä, joten massapostaus tulossa.


Stripes alive -sukat rankasti muokattuna. Jätin pois nurjat kerrokset ja kantapääkin on ihan perussettiä. Ainoa, mitä aidosta ohjeesta jäi oli osa mallineuleesta ja silmukkamäärä.


Tiskirättejä vohvelikuviolla ja aalloilla. Nämä menevät äidilleni. Lankana muissa paitsi kirjavimmassa TeeTee bambulankaa, joka tuntuu aivan ihanalta ja väritkin ovat herkullisia. Toivottavasti kestää rättikäytössä. Kirjavassa Novitan Bambun jämiä.


Ja vielä kasvonpesulappusia SNYltäni aikoinani saamastani bambulangasta.



torstai 14. elokuuta 2014

Ylläri, ylläri, se on huivi




Olen aiemmin pohtinut osallistumista johonkin mysteerineulontaan. Tämä kesäinen mysteerihuivi osui silmään sopivaan väliin, niinpä päätin kokeilla. Hieman neulominen jäin Tourin jalkoihin ja olin loppujen lopuksi ihan pikkaisen pettynyt yllätykseen, sillä yllätys loppui keskiosaan, loppuhan on alun peilikuvaa. Kuitenkin olen oikein tyytyväinen huiviin.

Lankana on kampalanka, joka tuntui neuloessa ehkä hieman karhealta ja melkoisen kuumalta jalkojen päällä, kun mittari näytti yli 30 astetta.

Huivin keskiosassa on lyhennettyjä kerroksia, joiden ansiosta huivi istuu hartioille oikein hyvin. Kiva pikku huivi.


sunnuntai 3. elokuuta 2014

Perhoset lentävät sun tähtiin

Muutamat sukat ovat valmistuneet Tourin aikana ja sen jälkeen. Vannoin, että ei sukkia vähään aikaan, mutta pitihän nuo tähtisukat saada valmiiksi.

Lilat ovat Hiding Butterflies ja lankana niissä on 7 veljestä. Ihan kivat. Ohje on helppo ja sen oppii ulkoa nopeasti. Kantapää on tehty hieman eri tavalla ja on kivannäköinen. Menevät joskus lahjaksi.

Tähtisukat on ihan itse pähkäilty. Insipiraationa käytin tämän ohjeen kaavioita. Lankana Handun perussukkis ja itse värjätty Nalle. Sukista tuli kivannäköiset, mutta yli kuvioraita kiristää hieman, mutta jos ei anna sen haitata, sukat ovat oikein ihanat.