torstai 25. heinäkuuta 2013

Kauluri se kesään kuuluu

Kyjy-työni, siis valmiit, lisääntyvät. Tämä Inspira cowl koukutti ja niinpä siihen tuli tartuttua useammin kuin muihin töihin. 

Puikot olisivat saaneet olla hieman paksummat, jotta lopputulos olisi ollut vielä joustavampi. Olisin toivonut hieman löysempää, mutta muutoin olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Käytin tähän Puro jemmojani. Melkein kolme kerää meni.

Ei pääse kylmä yllättämään.

Harry Potter -setti

Ihan kaiken ulkopuolelta tein siskon lapsille vielä siepin ja silmälapun Harry Potter -naamiaisiin.

Ohjeet Ravelrystä.

 Silmälapun ohje täältä.
 ja sieppi täältä.

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Rohkelikko -huivi

Kyjy-töistä ensimmäiseksi valmistui suunnatonta vauhtia Rohkelikko-huivi, jonka siskoni tytär tilasi valmiiksi heti. Sain sentään vuorokauden aikaa. Malli on oma, lankana Maija. Lankaa meni ilman hapsuja reilu kaksi kerää eli yli 100 grammaa.


maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kyjy -tilanne

Hieman viime viikkoinen loma hiljensi tahtia. Kolme aloitusta puuttuu vielä. Puikkoja on vain hyvin hintsusti jäljellä. Pitänee melkein siirtyä virkkaukseen. Toiset työt ovat edenneet vähän enemmän kuin toiset.

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kyjy-tilanne

Oheisesta kuvasta näkyy tämän hetken tilanne.

Aloitettuja on 12, valmiita 0. Tavoite on saada aloitukset tehtyä ennen lomaa eli ensi viikon aikana, voipi tulla kiire. Myös muutamat puikot on ollut pakko hankkia jo nyt.

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kaikki Kyhit kuvina


Viimeinenkin Kyh valmiina

Kyllä oli työn ja tuskan takana näiden sukkien tekeminen, vaikka nopeat olivatkin. Inhosin lankaa alusta alkaen, mutta ei vain antanut periksi vaihtaa lankaa. Puikotkin olivat liian pienet, koska jostain kumman syystä ennen viime viikon pakettia, en omistanut ainuitakaan 2,5 mm puikkoja, nyt omistan kolmet, jee.

Malli on ihan jees, mutta jostain syystä luin sitä hieman huonosti ja näin sukista puuttuu muutamia kerroksia. Lankana siis Lidlin sukkalanka, jota valitettavasti löytyy jemmasta vielä ihan liikaa.